چطور میتونم حضانت بچمو بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۸ #99864866

با سلام . من ۲۴ سالمه دارای یک فرزند پسر ۸ ماهه. با همسرم مشکل دارم؛ همش از سلیقه م ایراد میگیره به ناحق میگه خونه کثیفه و بهم ریخته س و بخاطر همین مسئله ی مزخرف شروع میکنه به داد زدن و دعوا کردن؛ هرچی از دهنش درمیاد میگه کلی فحش به خودم و خانوادم میده؛ جلو بچه م داد میزنه سرم و کتکم میزنه بچم میترسه و هی تهدید میکنه که طلاقم میده و بچمو ازم میگیره؛ من چطور میتونم حضانت بچمو بگیرم؟ کلا چیکار میتونم بکنم؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصل بر این است که حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر است مگر به دلایلی به صلاحیت شما خدشه وارد شود یا مصلحت طفل به نوع دیگری تعیین کننده باشد