آیا زوج موفق به فسخ نکاح میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۶ #99850851

باسلام و خسته نباشید
بنده حدود ۵ ماه صیغه بودم با همسرم که در جریان صیغه به پزشک مراجعه و گواهی سلامت دریافت کردم. بعد از صیغه عقد کردیم و ۶ ماه بعد از عقد به اختلاف جدی برخوردیم که منجر به قطع رابطه شد. در زمان عقد و صیغه با هم ارتباط زناشویی نداشتیم و بنده هنوز باکره هستم. با توجه به باکره بودن من، دادگاه تمکین، حق حبس گذاشتن که البته زوج غیبت کرد. حالا بعد از گذشت یک هفته از دادگاه تمکین، دادنامه فسخ نکاح و تدلیس در نکاح با موضوعیت عدم باکرگی بنده بعنوان اعتراض تامین خواسته طرح کرده.اعتراضش رد شده.
روند و نتیجه فسخ نکاح به چه صورت است؟؟؟
من باید چکار کنم که رد بشود؟؟؟؟
در صورت رد فسخ نکاح میتوان از آن بعنوان ادله سو رفتار و طلاق استفاده کرد؟؟؟
ممنون

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا با اخذ گواهی سلامت قبل از ازدواج خود دلیلی محکم برای اثبات ادعای شما بر باکره گب بوده است
دوما بفرموده شما هنوز باکره هستید و این امر توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص است
سومد خواسته زوج رد خواهد شد و شما میتوانید به دلیل زدن افترا به شما از ایشان شاکی باشد

سلام
اگر گواهی پزشکی قانونی دایر بر سلامت دارید فقط کافی ست آن را ارایه دهید که در این صورت تقاضای فسخ او رد خواهد شد و نیازی به اقدام بیشتر نیست.

فسخ نکاح قابل تجدید نظر است ومیتواند عدم زناشویی شما از دلایل تحقق فسخ باشد در زمانی که نکاح فسخ شود مهریه به شما تعلق نمیگیرد ولیکن به شما اجازه داده میشود که نام همسر را به طور کامل از شناسنامه خود رفع کنید

دلیل فسخ نکاح بررسی خواهد شد
جزئیات باید توضیح داده شود که بتوان در مورد سورفتار اظهارنظر کرد
میتوانید تقاضای مشاوره تلفنی نمایید