متن ارسالی در سامانه چه معنایی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۶ #99843698

سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان که بی منت به بنده کمک میکنن.در خصوص پرونده تصادفم که برج هفت ۹۸ بود قبلا سوال پرسیده بودم که شما لطف کردید و جواب دادید اما الان چند مورد اضاف شده در پرونده من در ثنا.مورد ها رو برای عزیزان یادداشت میکنم اگه امکانش هست لطف کنید در حق بنده حقیر.متاسفانه یخاطر شرایط بد زندگی مجبور شدم که شغل رانندگی و انتخاب کنم که هنوز بعد از گذشت اینهمه سال هنوز به هیچ چیزی نرسیدم و خیلی از زندگیمو از دست دادم.متن ارسالی در سایت ثنا:
ابلاغیه شماره ۹۹۱......... مورخ ۱۳۹۹..... مربوط به بیمه_____ در تاریخ ۱۳۹۹/..... ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد
۹-نامه صادره به شماره ۱۳۹۹.....۸ مورخ ۱۳۹۹..... با موضوع «تعیین نوع صدمات و جراحات» و گیرنده «اداره کل پزشکی قانونی شهرستان کرج» ثبت گردید
۱۰-نامه وارده مورخ ۱۳۹۹.....۶ از طرف «اداره کل پزشکی قانونی شهرستان کرج» با موضوع «پاسخ پزشکی قانونی به نامه دادگستری» در تاریخ ۱۳۹۹.... واصل و به شماره ۱۳۹....... ثبت گردید.
در ضمن تعداد بیشتری ازین دسته پیامها میباشد که این موارد اخری بودن.با تشکر از شما.

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱- به مفهوم ابلاغیه مربوط به بیمه است که ابلاغ و اعاده شده است .
۲- نامه ای برای دریافت گزارش پزشکی قانونی یا رفع ابهام از آن صادر و ارسال شده است .
۳- پاسخ نامه را پزشکی قانونی ارسال کرده که به دادگاه واصل شده است .