پرونده مهریه و یا عدم تمکین فرستاده میشود به حل اختلاف؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۷۱ #99833670

سلام خسته نباشید
یه سوال پرونده های مهریه یا عدم تمکین قاضی میفرسته حل اختلاف یا نه همون دادگاه همه چیش تموم میشه رای صادر شه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تمکین از طریق دادگاه رسیدگی خواهد شد
مهریه هم از طریق اجرای ثبت

با سلام بستگی به محل سکونت تان دارد ولی معمولا پرونده های خانوادگی جهت صلح و سازش ابتدا به شورای حل اختلاف ارجاع می گردد در صورت عدم صلح و سازش شورا قرار عدم صلاحیت صادر و پرونده به دادگاه ارسال می گردد

سلام. مهریه ونفقه جز دعاوی مالی است اگر مبلغ خواسته بیش از ۲۰م باشد در دادگاه خانواده واگر کمتر از ۲۰م باشد شورا صالح به رسیدگی است. عدم تمکین هم غیرمالی ودردادگاه خانواده رسیدگی می شود

مهریه ازطریق اجرای ثبت وتمکین دادگاه خانواده

با درود مهریه باید از طریق اجرای ثبت مطالبه شود
تمکین از طریق دادگاه خانواده

بستگی به شهرتان دارد ، معمولا مهریه در دادگاه و عدم تمکین در دادگاه خانواده رسیدگی میشود

با سلام اگر مبلغ مهریه وخواسته کمتر از بیست میلیون تومان باشد پرونده به شورای حل اختلاف ودر صورت بیش از این مبلغ به دادگاه فرستاده میشود وعدم تمکین نیز به دادگاه جهت رسیدگی ارسال میگردد.