چگونه میتوانم از ورثه بقیه مهریه ام را بگیرم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۹۵ #99828097

باسلام بنده همسر موقت (صیغه ای) مردی بودم که الان فوت شده اند و ایشان مهریه ای که برای من در نظر گرفتن در زمان حیات ۳۰ سکه بوده ولی الان به وراث رجوع میکنم به بنده کل مهریه را پرداخت نمیکنند و میگویند پدرمان فقط یه خودروبه ارزش ۸۰ میلیون بجا گذاشته که آن را میتوانیم بدیم و اموال دیگری برای مان نگذاشته،لطفا خواهشمندم بنده را راهنمایی بفرمایید چگونه میتوانم از ورثه بقیه مهریه ام را بگیرم چون میدانم ورثه املاکی دارند و ثروتمند هستند، سپاسگذارم

مشاوره حقوقی مهریه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما فقط نسبت به آنچه از متوفی باقیمانده (ماترک) می توانید اقدام کنید و نسبت به بیشتر از آن، نمی توان از دارایی ورثه استخراج و دریافت کرد

وقت بخیر قابل مطالبه از اموال متوفی است

باسلام و درود قابل مطالبه از اموال متوفی می باشد.

با سلام . پرداخت دیون متوفی از جمله مهریه که جزء دیون ممتازه هست تا سقف اموال متوفی قابل پرداخت هست و بیشتر از آن از اموال سایرین ( وراث) قابل مطالبه و پرداخت نیست . به هر حال در صورتی که اموال دیگری از متوفی می شناسید ضمن دادخواست مطالبه مهریه اقدام به دادخواست تامین دلیل نسبت به اموال مذکور رو بدهید و در صورت اثبات موضوع درخواست توقیف آن اموال رو به دادگاه تقدیم کنید تا به وسیله توقیف آن اموال پرداخت مهریه شما انجام شود .

وراث مازاد بر ترکه متوفی مسئولیتی ندارند هرچه هست از ترکه ایشان قابل وصول هست جهت مهریه میتوانید برای مطالبه مهریه با ثبت دادخواست طرح دعوا کنید

سلام
نسبت به املاک به جا مانده از متوفی دادخواست مطالبه مهریه دهید ضمن اینکه ثروت وراث برای شما ایجاد حق نخواهد کرد

باسلام واحترام شما از ماترک متوفی میتوانید مهریه خویش را مطالبه کنید ولی وراث موظف به پرداخت مهریه شما ازاموال خویش نمیباشند