اگر شخصی ضامنم بشود و از حقوقش نیز بصورت قسطی بابت طلبم برداشت کنند، حکم جلب برایم صادر می‌شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۱ #99827227

سلام من ۲۰ میلیون بدهی دارم که اعسارم نیز رد شده است ایا اگر شخصی ضامنم بشود و از حقوقش نیز بصورت قسطی بابت طلبم برداشت کنند و من نیز همزمان مجددا درخواست اعسار نمایم باز هم حکم جلب برایم صادر می‌شود؟
ضمنا یک خودرو پارس بنامم می‌باشد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طلبکار شما چون برداشت کرده از حساب ضامن نمیتواند جلب کند اما ضامن میتواند درصورت ناراضی بودن جلب کند

سلام ، در صورت شکایت ضامن می‌تونه اموال شما رو توقیف یا حکم جلب تون رو بگیره در این حال
انصاف نیست که شما اموالی داشته باشید و از حساب ضامن که بهتون اعتماد کرده ، بدهی شما کسر بشه، بهتره هرچه سریعتر واسه پرداخت بدهی اقدام کنید

در صورت رد درخواست اعسار شما حکم جلب صادر و اجرا می شود

با رد ادعای اعسار شما،صدور حکم جلبتان متصور است.

پس از رد اعسار شما ، بله حکم جلب شما جداگانه به تنهایی قابل صدور و اجرا می باشد

سلام
اگر اعسار شما رد شده باید مبلغ را یکجا پرداخت کنید دیگر از حقوق تان کسر نمی شود.

از طرف بانک بصورت اقساطی از حقوق ضامن کسر میگردد ولی چنانچه ضامن از شما شاکی شود میتواند حکم جلب شما را بگیرد.