آیا می شود برای این شرکت اظهار نامه بفرستیم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۷۶ #99826989

باسلام و احترام بنده در یک شرکت مهندسین مشاور مشغول به کار هستم ، کارفرما یکی از پروژه ها کارفرمای ما به تعهدات مندرج در قرارداد عمل نمی کند و با وجود ارسال چند نامه درخواست ایفای وظایف رو نموده ایم ولی هیچ تاثیری نداشته این توضیح را عرض نمودم که سوالم رو بپرسم ،سوالم اینه آیا می شود برای این شرکت اظهار نامه بفرستیم ؟ از چه طریقی اقدام کنیم یعنی از طریق سامانه امکان دارد یا حتما باید از طریق واحد قضایی باشد ممنون میشم اگر مراحل رو توضیح بدید و راهنمایی بفرمایید چه مدارکی برای انجام این امر لازم است ؟ پیشاپیش از جوابگویی به سوالاتم تشکر می نمایم

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با ارسال اظهارنامه از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

با سلام
اظهارنامه را در دفاتر قضایی ثبت کنید

با سلام،از طریق دفتر خدمات قضایی برای ایشان اظهارنامه ارسال فرمایید.

باسلام و درود از طریق دفاتر خدمات قضایی اظهار نامه ارسال نمایید.

با سلام ،شما می توانید برای ایشان اظهارنامه ارسال نمایید .(از طریق دفاتر خدمات قضایی)

سلام از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

با سلام،
نام و شناسه ملی شرکت مقابل را داشته باشید هم چنین متن مورد نظر خودتان را در یک فایل ورد بریزید و به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید تا اظهارنامه را از طرف شما ارسال نمایند.
موفق باشید