نحوه دریافت حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی متوفی چطور است؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۳۰۲ #99826148

برای دریافت حقوق بازنشستگی پدرم باید چه کاری انجام بدم ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به تامین اجتماعی مراجعه کنید...

سلام وقت بخیر
میبایست از طریق سازمان مربوطه( تامین اجتماعی )پیگیری نمایید.

سلام
ماده ۴۸ - میزان حقوق وظیفه یا مستمری زوجه دائم متوفی و فرزندان و سایر وراث قانونی وی و نحوه تقسیم آن در تمام صندوق‌های بازنشستگی اعم از کشوری، لشکری، تامین اجتماعی و سایر صندوق‌های خاص به ترتیب زیر است:
۱ ـ زوجه دائم متوفی از حقوق وظیفه یا مستمری وی برخوردار می‌گردد و ازدواج وی مانع دریافت حقوق مذکور نیست و در صورت فوت شوهر بعدی و تعلق حقوق به زوجه در اثر آن، بیشترین مستمری ملاک عمل است.
تبصره ـ اگر متوفی چند زوجه دائم داشته باشد حقوق وظیفه یا مستمری به تساوی بین آنان و سایر وراث قانونی تقسیم می‌شود.
۲ ـ دریافت حقوق بازنشستگی یا از کارافتادگی، مستمری از کارافتادگی یا بازنشستگی حسب مورد توسط زوجه متوفی مانع از دریافت حقوق وظیفه یا مستمری متوفی نیست.
۳ ـ فرزنـدان اناث در صـورت نداشتن شغل یا شوهر و فرزندان ذکور تا سن بیست سالگی و بعد از آن منحصرا در صورتی که معلول از کار افتاده نیازمند باشند یا اشتغال به تحصیلات دانشگاهی داشته باشند حسب مورد از کمک هزینه اولاد، بیمه و مستمری بازماندگان یا حقوق وظیفه والدین خود برخوردار می‌گردند.
۴ ـ حقوق وظیفه یا مستمری زوجه دائم و فرزندان و سایر وراث قانونی کلیه کارکنان شاغل و بازنشسته مطابق ماده (۸۷) قانون استخدام کشوری مصوب ۱۳۴۵/۰۳/۳۱ و اصلاحات بعدی آن و با لحاظ ماده (۸۶) همان قانون و اصلاحیه‌های بعدی آن، تقسیم و پرداخت می‌گردد.
تبصره - مقررات این ماده در مورد افرادی که قبل از اجرا شدن این قانون فوت ‌شده‌اند نیز لازم‌الاجرا است.
شرح جزئیات نیازمند مشاوره اختصاصی است.

با سلام اگر فرزند دختر بالای ۱۸ سال هستید شرط تجرد و فاقد شغل و بیمه می باشد و در صورت دارا بودن شرایط با مدارک هویتی به آخرین شعبه ای که پدرتان حقوق دریافت می‌کردند مراجعه نمایید

با درود از طریق تامین اجتماعی پیگیر باشید

سلام
از طریق تامین اجتماعی پیگیری نمایید

سلام موضوع را حضورا از طریق تامین اجتماعی پیگیری نمایید