چه طور هزینه ها را از وی دریافت نمایم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۵۳ #99821489

سلام
مکانیک هستم موتور خودروی مشتری را تعمیر اساسی کردم و به صاحبش تحویل داده‌ام...
ایشان طبق قرار نصف هزینه را پرداخت و ما باقی زمان تحویل...
حال که ایشان به بهانه تعمیر ایرادات سیم کشی اتومبیلش را سلام تحویل گرفته البته بعد از ۲۰ روز میگوید که موتور اتومبیلش خراب شده و میخواهد جای دیگری مجددا تعمیرش کند و به جای ما باقی حسابش به بنده فاکتور مکانیک دیگری دهد و...(ضمنا ایشان چنانچه که اگر راست بگویند نیز به هیچ وجه حاضر به برطرف کردن ایرادی از طرف من نمی باشد...)
در واقع
ایشان از پرداخت وجه ( اجرت موتور و هزینه لوازم یدکی ...)امتنا میکند.
سپاس از شما

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
ابتدا برای مطالبه اظهارنامه ای به ایشان ارسال کنید اگر مسترد نکردند دادخواست مطالبه وجه بدهید.

با سلام و احترام
سلام و درود، در صورتی که شما تعهد خود را به طور صحیح انجام داده و خرابی بعدی ناشی از تعمیرات شما نباشد، طرف مقابل حقی نداشته و باید مابقی دستمزد را نیز بپردازد؛

با سلام اظهارنامه با درخواست خود ارسال نمایید و بعد مراحل شکایت درخواست طلب را انجام دهید

سلام با استناد به ادله همچون فاکتور و شهادت شهود از طریق دفاتر خدمات قضایی تحت عنوان مطالبه وجه دادخواست تنظیم نمایید.

به استناد فاکتوروسایر اسناد مربوطه علیه مالک ماشین دادخواست مطالبه وجه بدوا تقاضای توقیف ارائه بدین

با ارائه دلایل دادخواست مطالبه وجه رااز طریق دفاتر خدمات الکترونیک تنظیم نمایید.

با درود..
در خصوص موضوع مطروحه، پیشنهاد می گردد ابتـدا طی اظهارنامه ای مراتب مطالبه طلب و اعلام آمادگی خود را جهت رفع عیب احتمالی خودرکی مذکور به ایشان اعلام و ابلاغ نمایید..
در صورت عدم مراجعه و عدم حصول نتیجه، به استناد فاکتورهای خرید لوازم یدگی و صورتحساب دستمزد تعمیر و غیره، دادخواست مطالبه از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت رسـیدگی (حسب میزان مبلغ مطالبه کمتر از ۲۰میلیون تومان) در شورای حل اختلاف محل مطرح نمایید..