قرار منع تعقیب به چه معناست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹,۸۴۸ #99784

با سلام خسته نباشید. من در سامانه ثنا برام ابلاغیه اومده داخلش قرار منع تعقیب نوشته.منظور چی هستش؟ میشه راهنماییم کنید. اینم ابلاغیش

بتاریخ 1397/09/26 در وقت فوق العاده،جلسه شعبه 772 دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 7 مشهد به تصدی امضاء کننده ذیل تشکیل و پرونده کالسه ..... تحت نظر قرار دارد. با توجه به جمیع اوراق و محتویات پرونده،کفایت و ختم تحقیقات را اعالم و با استعانت از خداوند متعال به شرح آتی مبادرت به صدور قرار مینماید.
                                   "قرار دادسرا"
در خصوص شکایت ..... علیه ..... دائر بر کلاه برداری با عنایت به فقدان دلیل کافی بر وقوع و انتساب بزه و حاکمیت اصل کلی برائت مستندا به ماده 265 و 270 قانون آیین دادرسی کیفری قرار منع تعقیب صادر و مراتب ظرف 10 روز قابل اعتراض از جانب شاکی در دادگاه کیفری ذی صالح خواهد بود.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرار منع تعقیب یعنی اینکه دیگر متهم تعقیب نخواهد شد.