نحوه صدور رای از کار افتادگی در کمیسیون بنیاد جانبازان را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۲۰ #99776333

با سلام.
بنده طی ۳۰ ماه حضور داوطلبانه در دوران دفاع مقدس، و ۳ مرحله مجروحیت پس از احراز جانبازی و حضور در کمیسیون پزشکی رای نهایی به صورت زیر صادر شد
اختلالات اضطرابی متوسط ۱۰
کاهش شنوایی قرینه دوطرفه متوسط ۶
شیمیایی با گاز اعصاب ۵
تروما به کمر و کمر درد ۲
نظر به اینکه جمع اعداد رای صادر شده ۲۳ میباشد و با توجه به آیین نامه نحوه صدور رای میزان از کار افتادگی که رای صادره میباید پس از انجام فرمول گرد کردن اعداد باید ضریبی از ۵ باشد. لذا نظر به اینکه عدد ۲۳ به عدد ۲۵ نزدیکتر است پس درصد از کار افتادگی میباید ۲۵ درصد باشد در صورتیکه برای بنده ۲۰ درصد در نظر گرفته شده است. لذا خواهشمندم راهنمایی فرمایید ‌تا به حقوق قانونی خود برسم. با کمال تشکر،-------------

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
کمسیون پزشکی باید تایید کند

بادرودوسلام باید کمیسیون پزشکی تایید نماید.

باید به تایید کمیسیون پزشکی برسد.

نظر شما باید توسط کمیسیون پزشکی تایید شود

تشخیص از کار افتادگی شما با کمیسیون پزشگی می باشد و وضعیت جسمانی روحی شما