آیا مادر اصلی که قبلا فرزند را نمیخواسته الان میتواند اقدام کند برای حضانت؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۴۲ #99767455

با سلام
برادر من ۶ سال پیش از همسر خود بصورت توافقی جدا شدند و حضانت دختر انها را دادگاه به برادرم داد ایشان یک سال بعد با خانمی ازدواج کردند و ان خانم مسوولیت مادری برای فرزند برادرم را تمام و کمال انجام دادند متاسفانه برادرم فوت کردند و فرزندشان در حال حاضر با مادری که مادر قانونیش نیساثت زندگی میکند در این شرایط قیم قانونی فرزند چه کسی میشود

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر پدر بزرگ فرزند نابالغ در قید حیات نباشد، بله مادر ایشان مقدم بر سایرین است مگر صلاحیت نداشته باشد.

بله در این خصوص بعد از فوت پدر،مادر میتواند برای حضانت و قیمومت اقدام کند و مقدم هست مگر اینکه فاقد صلاحیت و کفایت تشخیص داده شود

بله در صورت اینکه مادر در قید حیات باشد مادر نسبت به دیگران ارجح است

در صورت حیات مادر و خواست ایشان، مادر ارجحیت دارد و در غیر این صورت اقوام نزدیکتر مقدم اند.

درود
اگر مادر واقعی در قید حیات است ایشان در قیمومت مقدم هستند.