آیا نوه از پدربزرگ ارث می برد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵,۶۴۲ #99736683

سلام
پدر پزرگ پدری من ۱۰سال پیش فوت کرده.دارای ۱فرزند پسر(پدر بنده) و ۴ دختر
پدر بنده ۱سال گذشته(دارای ۳ فرزند پسر)
خواستم بدون از دارایی پدر بزرگم به ما ۳ برادر ارثی تعلق می گیره؟
اگه جواب مثبت هست به چه مقدار
فرص بر این که دارایی یک میلیارد.

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام:
در صورتی که مادر بزرگ شما (( مارد پدر) ) و مادر خودتان ، زودتر از پدرتان فوت کرده باشد :
سهمل ارث پدر شما از پدرش به نسبت پسر ۲ برابر دختر به شما خواهد رسید .

سلام اگر مادر پدر و ماد خودتان هم زودتر از پدرتان فوت کرده باشد ، سهم پدرتان از پدرش به نسبت پسر دو برابر دختر به شما می رسد . محاسبه ریالی همکار محترمم مورد تایید است .

سلام شما به عنوان قائم مقام پدر با توجه به اینکه فوت پدر شما بعد از پدربزرگتان بوده ارث می برید و سهم الارث شما برابر است با سهم الارث پدرتان پسر دوبرابر دختر ارث میبرد که بین شما ۳ برادر به تساوی تقسیم میشود.باتوجه به یک میلیارد سهم پدر شما ۳۳۴ میلیون می شود که به هرکدام از شما ۱۱۱ میلیون میرسد.