با توجه به وکالت تام اداری اینجانب و شیوع کرونا، این امکان هست تا اینجانب به جای مادرم در دادگاه حضور یابم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۹۸ #99710044

از طرف مادرم وکالت تام اداری گرفته و دادخواستی مبنی بر اثبات حق مالکیت برای مادرم رو با وکیل دادگستری تنظیم کردیم که هم بنده و هم مادرم خواهان هستند.

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
مادرتان یا باید خودشان حاضر شوند یا وکیل دادگستری از جانب ایشان حاضر شود با وکالت کاری نمی توان در دادگاه حاضر شد.

سلام
فقط اگرذینفع دردعوی باشیدمیتوانیددرجلسه حاضرشویدبه عنوان وکیل مادرتان نمیتوانیدحضوریابید

با وکالت کاری، حتی در صورتی که تمامی اختیارات مربوط به دادرسی در آن ذکر شده باشد، نمی توان در مراجع قضائی دفاع نمود. وکالت مذکور تنها به شما این اختیار را می دهد که در صورت داشتن حق توکیل، موضوع را از جانب موکلتان به وکیل دادگستری محول نمایید تا ایشان دفاع نمایند.

سلام.
خیر .شما نمیتوانید در جلسات دادگاه حتی با وکالت از مادرتان حضور پیدا کنید و این امر مستلزم اخذ وکیل دادگستری ست.

خیر
حضور در محاکم دادگستری وانجام این امور مستلزم داشتن پروانه وکالت میباشد

با توجه اینکه شما از مادرتون وکالت محضری دارید و بموجب این وکالتنامه شما مبادرت به دادن وکالت به وکیل دادگستری نموده اید. دیگر نیازی به حضور مادر در محکمه نیست ووکیل دادگستری بوکالت از طرف مادر در جلسه دادرسی شرکت می کنند.واز حقوقشون دفاع می کند.

سلام ، خیر فقط وکیل دادگستری حق حضور در جلسه رسیدگی را دارد ، اگر در وکالت نامه امکان اخذ وکیل قید شده باشد شما می توانید از طرف مادر وکیل گرفته و ایشان از حقوق مادر شما در محکمه دفاع کند .