آیا یکی از وراث که بنده باشم میتوانم برای بیرون کردن آن دو از خانه اقدام کند؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۴۹ #99701960

سلام ما ۶ خواهر هستیم دو تا خواهر در خانه ی پدری که در زمین موروثی قرار دارد ساکن هستند یکی مجرد و دیگری متاهل
سوال اول بنده این است که آیا یکی از وراث که بنده باشم میتوانم برای بیرون کردن آن دو از خانه اقدام کند چون شروع به لجبازی کردند و قصد دارند در خانه و زمین موروثی فعلا بنشینند و آیا با اقدام یکی از وراث میتوان روند تقسیم ارث را به جریان انداخت و سهم الارث خود را بگیرد یا خیر

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ممکن می باشد.

چنین امری امکانپذیر است.

بادرودوسلام ممکن می باشد.

سلام
بله امکان پذیر است.

درود بر شما
در صورت عدم رضایت شما سایر وراث باید ملک را تخلیه کنند.

شما بعنوان یکی از وراث می توانید اقدام نمایید

درود.بله.باتوجه به اینکه شما یکی از ورثه میباشید با درخواست مهر و موم ترکه میتوانید تقاضای تقسیم ماترک را نمایید