معنی کسر از آمار و اعاده به مرجع بدوی چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۵ #99678658

من در بدوی رای گرفتم اما قاضی دو سال از دیرکرد رو حساب نکرد پرونده در تجدید نظر تایید شد ، دوباره به بدوی لایحه زدم که ۲ سال دیرکرد محاسبه نشده چکار کنم ؟ قاضی بدوی به تجدید نظر نوشت سهو قلم کردم و دوباره به تجدید نظر ارجاع کرد ، تجدید نظر کسر از امار و اعاده به دادگاه بدوی رای داده به چه معنا هست؟ ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصلاح رای با د ادگاه بدوی است....

سلام
یعنی پرونده به دلیل قطعی نشدن رای یا به هر دلیل دیگر از آمار کسر شده و به یک مرحله قبل ارسال می شود تا مجددا مورد بررسی قرار گیرد.