در صورتیکه مشتری برای تعویض پلاک حاضر نشود چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۶۸ #99676

سلام
من یه موتورمو برای فروش گذاشته بودم،یکی اومد دید و خوشش اومد و یه چک حامل تقریبا یک ماه دادد و قرار بود نیم ساعت دیگه بیاد موتورو ببره، اما نیومد و منم پیگیر نشدم،دو روز مونده بود چکش پاس بشه با واسطه گفت پشیمون شدم از معامله، منم جواب ندادم و رفتم چکشو خورد کردم و خرج کردم،حالا بعد از گذشت 5 ماه میگه باید پولو به من بدی چون ما نیومدیم موتورو ببریم و کاغذی هم ننوشتیم،البته من حاضرم موتورو بهش بدم اما پولو نه چون که بعد از گذشت یک ماه اونم با واسطه و بعد از گذشت 4 ماه خودش گفته پشیمونم.حالا سوالی که داشتم اینه که ایشان میتونه علیه من شکایت کنه؟ و دومیش هم اینه که من میتونم شکایت کنم که پنج ماه موتور آقا تو پارکینگ من برام هزینه داشته (هزینه اجاره پارکینگ) و بگیرم و سریع تر موتورو بزنم به نامش؟
ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر قرارداد میان شما یکطرفه قابل فسخ نخواهد بود. لذا میتوانید دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند بدهید و اگر هزینه ای برای شما داشته آنرا مطالبه کنید.