چک بابت ضمانتی وام اگر وصول شود میتوان شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۴۱ #99669

با سلام
بنده چکی به مبلغ ۱۰۰ میلیون بابت ضمانت برای پرداخت قسط وام به یکی دادم در قسمت در وجه نوشتم بابت ضمانت وام بانکی که ماهیانه فلان مبغ و پرداخت میکنم در طی ۱۰ سال.
من چند سال ماهانه پرداخت میکردم
ولی ایشان چک من و واگذار کرده به شخص ثالث و شخص ثالث اموال مرا از طریق اداره ثبت توقیف کرده
من از شخص اول بابت خیانت در امانت شکایت کردم رد شد که ضمانت هست نه امانت
و دوباره حقوقی شکابت کردم حق و به شخص ثالث دادن که باید مبلغ و یکباره پرداخت کنم
حال با این شخص اول که چک ضمانتی من و واگذار کرده و تبدیل به دین حال کرده چیکار کنم با چه عنوان شاکی باشم ممنون

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه اثبات کنید چک بابت ضمانت وام بوده و شما اقساط را پرداخت کرده اید امکان توقیف اموال شما از طرف ثالث وجود نخواهد داشت و میتوانید وکیل بگیرید.