طلاق غیابی از طرف زن چطور انجام میشود؟

پرسیده شده
۳۵ پاسخ ۶۰۶ #99655394

سلام ایا زن میتواند درخواست طلاق غیابی درخواست مهریه ونفقه نماید ، وایا بعد از طلاق غیابی نفقه و مهریه به زن تعلق میگیره؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بلی مهریه در هر شرایطی به زوجه تعلق خواهد گرفت

سلام
زوجه می تواندحتی بعد از طلاق غیابی مهریه خود را مطالبه نماید

با سلام-زن تنها درشرایطی می تواند درخواست طلاق بنماید :۱- وکالت درطلاق ازسوی زوج داشته باشد۲- اثبات یکی از شرط های مندرج در سند ازدواج. می توانید سند نکاحیه خود را مطالعه کنید ۱۲ شرط در آن به صورت چاپی گنجانده شده است علل عمده و مهمترین موضوعاتی که زن به استناد آنها می تواند طلاق بگیرد به شرح ذیل است:

اعتیاد مضر شوهر
نپرداختن نفقه حداقل به مدت ۶ ماه
مریضی سخت علاج شوهر
امراض مقاربتی شوهر
بچه دار نشدن زوج
ترک زندگی توسط زوج
ازدواج مجدد بدون رضایت همسر اول
محکومیت شوهر به زندان بالای ۵ سال یا ارتکاب به جرایمی که بر خلاف شان زوجه است
سورفتار و سو معاشرت ( ضرب و جرح، توهین،… )
عدم تهیه مسکن برای مدت غیر متعارف
اثبات خیانت همسر در دادگاه
با شرایطی کراهت شدید زوجه همراه با بذل کل مهریه
بلاتکلیف رها کردن زوجه
نداشتن رابطه جنسی برای مدت غیر متعارف
مشکلات زناشویی ناشی از عیوب مرد
رابطه جنسی غیر متعارف
با شرایطی دوری طولانی زوجین از همدیگر

درود بر شما
زن اگر در عسر و حرج قرار دارد می‌تواند تقاضای طلاق نماید. لیکن رسیدگی ولو غیابی ادامه خواهد داشت.

با سلام و احترام
پاسخگویی کامل نیازمند بررسی کامل موضوع و مستندات می باشد

درصورت طلاق غیابی ، مهریه از بین نمی رود مگر آنکه زوجه خودش آن را ببخشد .

بله،طلاق غیابی برای زن نیزوجوددارد،درصورت داشتن شروط دوازده گانه ودرعسروحرج قرارگرفته باشد،موضوع نفقه پس ازطلاق منتفی است امااگرمهریه دریافت نکرده باشیدمی توانیدمطالبه مهریه کنید.
موفق باشید