رای قاضی فکر میکنید چی باشه در حالی که جواب ازمایش پزشک قانونی منفی شده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۵۰ #99649263

با سلام. همسر بنده درخواست طلاق داده به دلیل اعتیاد که قاضی فرستاد منو پزشک قانونی که منفی شد جواب و بعد قاضی از کلانتری خواست تحقیق کنه که جواب کلانتری این بود که من اعتیاد دارم. در حال حاضر رای قاضی فکر میکنید چی باشه در حالی که جواب ازمایش پزشک قانونی منفی شده؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که پس از گواهی پزشکی قانونی دادگاه دستور بررسی و تحقیق داده است به نظر می‌رسد که ایشان عدم اعتیاد شما را باور نکردند و لذا بر اساس تحقیق کلانتری حکم خواهند داد.

با توجه به تناقض بین پزشکی قانونی و تحقیقات کلانتری، ممکن است که دادگاه دوباره شما را به پزشکی قانونی معرفی نماید. و یا از طریق دیگری به علت این تناقض ، برسد.