این فیلم مدرک محکمه پسند حساب میشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۵۳ #99644936

سلام
اگه خانمی مطلع بشه که همسرش با زنی دیگه ارتباط نزدیک داره ( البته مخیانه) و اون خانم رو هفته ای یک بار و دور از چشم زنش بیاره خونه ش، و خانم ش ازشون فیلم بگیره (فیلم کامل در اتاق خواب) میشه بدون درد سر جدا بشه، حق طلاق به خانم بدهند و بچه رو؟
این فیلم گرفتن خانم، که در اتاق خواب خونه خودش انجام میده، تبعات قانونی که براش نداره؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
رابطه نامشروع ربطی به طلاق ندارد فقط مجازات دارد

با سلام
با ارایه فیلم و سایر شواهد ، زوج به رابطه نامشروع محکوم و مجازات میشود اما برای اخذ حکم طلاق بایستی این عمل برای چند بار تکرار شود تا دادگاه با درخواست طلاق از سوی شما موافقت خواهد نمود .

سلام و درود، در صورت نقشه ی قبلی و دوربین مخفی گذاشتن معتبر نمی باشد زیرا غیر قانونی بوده و به حریم خصوصی تجاوز گردیده است؛ اما اگر به طور تصادفی فیلم گرفته شده و موجود است ، می تواند در صورت صحت کامل منجر به علم قاضی گردیده که البته بستگی به شرایط دیگر نیز دارد، و نتیجه محکومیت به زنای محصنه ی شوهر شما می باشد؛ به نظر مناسب است کمی تامل کنید و سعی داشته باشید ضمن عدم بیان وجود چنین فیلمی با احتیاط وی را به حفظ آبروی خویش و طلاق راضی نمایید؛

باید ادله ی قانونی مثل شهود برای اثبات ارائه کنید.
فیلم جنبه اثباتی کمتری نسبت به دلایل دیگر دارد و به عبارت دیگر صرفا اماره قضایی است.

سلام خانم محترم

اگر رابطه همسر شما با آن خانم در چارچوب عقد ازدواج دایم یا موقت باشد چون بدون اجازه شما بوده حق طلاق برای شما بوجود می آید ولی اگر بصورت نامشروع باشد چون بصورت مستمر اتفاق افتاده میتوان تحت عنوان سوء رفتار زوج بوسیله آن عسرو حرج زوجه را ثابت کرد البته وکیل هم در این راه بی تاثیر نیست. از دید من رابطه نامشروع زوج یکی از بارزترین مصادیق سو معاشرت زوج است وعسر وحرج روحی زن قابل جبران نیست. از طرفی در مورد فیلم باید دید قاضی چه معامله ای با آن می‌کند شاید زنا را محرز بداند که حکم همسر شما به جرم زنای محصنه اعدام است و یا اینگونه نباشد که معمولا اکثر قریب به اتفاق قضات در این امر احتیاط میکنند و اثبات زنای محصنه را بسیار سخت می‌گیرند آن هم بعلت حرمت دم و خون انسان.

امکان طرح شکایت به اتهام رابطه نامشروع دون زنا وجود دارد ولی جرم زنا از طریق فیلم به دلیل عدم وضوح و ....... قابل اثبات نبوده و هیچ یک از قضات زنا را به وسیله فیلم قابل احراز نمی دانند . البته طبیعی است که با اثبات اتهام و محکومیت طرفین با تقاضای طلاق شما موافقت خواهد شد .

سلام
در صورت شکایت شما و اثبات رابطه نامشروع نسبت به مجازات قانونی مربوطه محکوم خواهد شد .