آیا بعد از فوت پدرم اجرت المثل به مادرم تعلق می‌گیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۹ #99633547

سلام.
مادر خانه دار هستن.کارهای منزل را بدون اجبار پدرم انجام میدادن، پدرم از ازدواج های پیشین خود فرزند دارد که با ما زندگی میکردند.
اینکه برای هر سال چقدر؟

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درسوال قید نشده پدر زنده هست یا نیست . واگر منظورتان مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت هست ، اجرت المثل سالانه توسط کارشناس محاسبه می گردد.

برای نگهداری فرزندان اجرت المثل تعلق می‌گیرد معمولا سالی یک میلیون تومان

باسلام

مادر شما پس از فوت پدرتان می‌توانند دادخواست اجرت المثل را تقدیم دادگاه کنند در صورت وجود شرایط به ایشان اجرت المثل تعلق میگیرد. مقدار آن را کارشناس تعیین میکند و به عوامل مختلفی بستگی دارد.

موفق باشید

مادر میتواند نسبت به مهریه وارث اقدام نموده و جلو تقسیم ارث را بگیرد

مادرتان نسبت به مهریه ،ارث میتواند از دارای متوفی اقدام کند