آیا در طول مدت عده زوجه میتواند با مرد دیگری آشنا گردد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۴۱ #99622540

عده فسخ نکاحی که از طرف زوجه به دلیل تدلیس زوج صورت گرفته است و حین نکاح رابطه جنسی برقرار شده است چیست؟ آیا در طول مدت عده زوجه میتواند با مرد دیگری ( آشنایی برای ازدواج به صورت ارتباط تلفنی یا حضوری کاملا عرفی و شرعی و بدون رابطه جنسی ) آشنا گردد؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بله مانعی دراین خصوص وجود ندارد

با سلام
عده فسخ نکاح و طلاق یکسان است . آشنایی در این ایام از منظر قانونی فاقد اشکال می باشد .

با سلام
تفاوتی در عده طلاق با عدم امکان سازش یا تدلیس در ازدواج نیست و اگر صرفا روابط انان در چهارچوب شرع و قانون و صرفا برای آشنایی باشد مانعی نیست .

در مدت عده در صورتی که در حد آشنایی و در چارچوب مقررات قانونی و شرعی باشد اشکالی ندارد

عده فسخ نکاح نیزمثل عده طلاق است .اگرصرف آشنایی باشد مشکلی ندارد

عده همان عده طلاق است. آشنایی مشکلی ندارد

با سلام خدمت شما، بنا بر فلسفه عده در ایام پس از طلاق، مانعی قانونی برای ارتباط جهت آشنایی از طریق تلفنی یا مکالمات به هر طریقی و بدون مسائل زناشویی وجود ندارد.