امکان مطالبه مهریه بخشیده شده وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۱۷ #99597233

سلام وقت بخیر
من حدود ۳ ماه پیش با خانومم رفتیم دفتر ثبت اسناد برای طلاق توافقی که خانومم تمام سکه هاشو بخشید و همینطور نفقشو بنده هم حق طلاق به ایشون دادم. داخل سندی که محضردار برای ایشون تنظیم کرد سکه ها و نفقه و کلیه حق و حقوق رو نوشتن ( بذل و بخشش ) حالا ایشون حدود ۱۵ روزه که طلاق گرفته و ثبت شده تو محضر خونه ازدواج الان پشیمونه و میخواد برگرده سر زندگیش الان اگر بخواد به مهر قبلیش برگرده با احتساب اینکه بخشیده و تموم شده راهکارش چیه همچین چیزی امکان پذیره؟؟
باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
درصورتیکه بذل مهریه در قبال طلاق باشد، در صورتی که زوجه در دوران عده به مهریه رجوع کند، زوج هم می تواند رجوع به زوجیت کند. یعنی طلاق بائن تبدیل به طلاق رجعی میشود.

اگررجوع درایام عده باشد همان مهریه کماکان برقرارمیگردد اما اگر پس ازایام عده باشد که مهریه جدید تعیین میگردد.

با سلام در ایام عده زوجه حق دارد به آنچه که در قبال طلاق بذل کرده و شما نیز حق رجوع به ایشان را دارید.مگر اینکه مهریه را بطور مطلق ابراء یا صلح نموده باشد که در اینصورت حق رجوع ندارد.

با سلام
خیر امکان برگشت نیست ،مگراینکه دوباره مهر تعیین شود
باتشکر دربر