چطور میتونم ازش شکایت کنم و طلاهامو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۷۵ #99596322

شوهرم طلا هامو برده که یه گوشواره و حلقه خانواده خودم خریدن با داشتن فاکتور میتونم ازش پس بگیرم؟
و اینکه ۵ ماهه طبقه پایین خونه پدرش مانده و نمیاد بالا سر زندگیش چطور میتونم ازش شکایت کنم و طلاهامو پس بگیرم

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درصوت نپرداختن نفقه میتوانید از طریق کیفری یا حقوقی و در مورد طلاجات به استناد فاکتور طرح دعوی ‌کنید‌.

شما باید برای طلاها دادخواست استرداد طلاجات را بدهید و برای ترک منزل شکایت ترک انفاق بدهید

باتوجه به مدارک و ضمائم در دفتر پیشخوان خدمات قضایی اظهار نامه ای مبنی بر ترک تمکین و استرداد طلاها صورت گیرد

از طریق دفتر خدمات قضایی ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر استرداد طلا برای مخاطب ارسال کنید

با سلام
بله طبق فاکتور میتوانید اقدام قانونی نمایید
برای ترک منزل شوهرتان نیز میتوانید در صورت داشتن مدارک یا شهود اقدام نمایید و نیز به جهت ترک انفاق (درصورت ندادن نفقه و مخارج) .

با سلام در واقع اقدام زوج آنطور که شما نوشته اید وصف جرم دارد هم از باب بردن طلاها و هم از باب عدم انجام وظایف شرعی و قانونی اش نسبت به همسر شرعی و قانونی و شما می توانید با عناوین ترک انفاق و سرقت اشیاء (طلاجات) بدادسرای عمومی و انقلاب شکایت کنید موفق باشید