بابت ضرب جرح عمدی؛ چطور میتوانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۸۵ #99586181

سلام ما در دفتر وکیل بخاطر مال مادر بودیم تهین به پدرم شد که حضور نداشتن من دفاع کردم سمت دایی خودم رفتم که همه تهین تحقر میکرد گفتم حال مامانم بد بشه خواهرم راحت نمیزاد ننت گفت میزنمت نشسته بود لگ به پام زد بقیه اومدن گرفتن منو و پام درد میاد کبود شده میخوام شکایت کنم ایا میشه؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام میتوانید شکوائیه ضرب و جرع عمدی علیه ضارب ثبت نمایید.

اگر تمایل به شکایت داری باید به اتهام ضرب حرج عمدی شکایت کنی

باسلام و احترام . بله تحت عنوان ضرب و شتم عمدی شکایت نماید.

اگر شاهدی دارین تحت عنوان ضرب وجرح شکایت نمایید

درود
از طریق دفاتر خدمات قضایی می توانید شکایت کنید باید زودتر نامه پزشکی قانونی بگیرید تا آثار ضرب و جرح از بین نرود

باسلام بله شکواییه مبنی بر ضرب وجرح عمدی تنظیم وبه دادگاه ارایه نمایید بهتراست از طریق کلانتری گواهی جهت مراجعه به پزشکی قانونی اخذ نمایید.

شکایت خود را تحت عنوان ضرب و جرح از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید