آیا ما میتونیم برای ادعای حیثیت و افترا شکایت بکنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳۶ #99576400

سلام خسته نباشید یه سوال داشتم
بنده یک عمه دارم که رفته برای پدرم شکایت کرده که جعل اسناد، فروش مال غیر جعل امضا، استفاده از مهر انجام داده یه برگه برده داده دادگاه به عنوان صلح نامه اونم کپی هست اصلش اصلا نیست معلوم نیست از کجا اورده پدرم روحشم از این برگه خبر نداشته پنج تا داداش دیگه هم اسمشون نوشته شده امضاء کردن اسم عمه ام هم بوده امضاء کرده بعد داخل اون صلح نامه نوشته سهمیه پسری هزار دویست متر سهمیه دختری ششصد متر در ضمن همون زمین نه فروخته شده نه تقسیم شده نه واگذار شده زمین همونجا واسه خودش هست.یکبار از پدرم شکایت کرده پدرم خط شناسی اینارو انجام داده بی گناه شناخته شده پرونده اش منع تعقیب خورده به دلیل نداشتن ادله و عمه ام دوباره رفته برای پدرم برای همین اتهام اعتراض کرده پرونده رو دوباره به جریان انداخته میخواستم بدونم چی دوباره پیش میاد آیا ما میتونیم برای ادعای حیثیت تهمت افترا شکایت بکنیم که پدرمو از کار زندگی انداخته ابرو مارو بردن چیکار باید بکنیم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی افترا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یرای شکایت از طرف مقابل باید سونیت وی احراز شده باشد در غیر این صورت به جرم افترا شکایت خواهد شد

صرف شکایت افتراء محسوب نمی‌شود چه اینکه طبق اصل ۳۴ قانون اساسی تظلم خواهی حق مسلم هر فرد است مگر شکایت همراه با سوءنیت باشد در این صورت می توانید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

با سلام
در صورت اتخاذ تصمیم و صدرو حکم نهایی و برائت پدر شما ، ایشان میتوانند جهت اعاده حیثیت بر علیه عمه تان اقامه دعوی نماید

بنظرمیرسد دادخواست شما رد خواهد شد چون هنوز پرونده پدرشما به فرجام نرسیده پس کمی تامل کنید بهتراست

با سلام مطابق قواعد پدر شما بعد از مبرا شدن نمیتواند از عمه تان تحت عنوان افترا شکایت نماید.

با توضیحاتی که داده اید بعید است شکایت مورد پذیرش قرار بگیرد .
برای اعاده حیثیت باید تا اعلام نتیجه پرونده جدید صبر کنید و سپس اقدام نمایید .