آیا با همان اظهارنامه اولیه که فرستادم کفایت میکند یا اینکه باید استشهادیه از همسایه ها هم با امضایشان لازم است در تایید برنگشتن به خانه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۷۸ #99559776

سلام وقتتون بخیر، این که تا وقتی که دادخواست تمکین ندهی و زوجه به تمکین محکوم نشده مستحق نفقه هست، اگه دادخواست تمکین بدهم قاضی چطور بداند که چندین ماه هست که زن خانه را ترک کرده من کارگر شرکتم که با اضافه کار ۴ میلیون و ۲۰۰ حقوقم میشه و ماهی یک میلیون تومن هم قسط دارم،ممنون میشم راهنماییم کنید، و امسال نفقه زن و دختر ۸ساله هرماه چقدر هست

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود زوجه از زمان صدور رای قطعی عدم تمکین مستحق نفقه نمیباشد

بادرودوسلام باهمان اظهارنامه ارسالی احرازواثبات نمایید.

پس از دادخواست تمکین وپس از زمان قطعیت رای تمکین ،دیگر نفقه به زوجه تعلق نمیگیرد بوده و ارتباطی به ماقبل قطعی شدن رای نخواهد داشت. میزان نفقه باتوجه به سن .تحصیلات.موقعیت اجتماعی .زیبایی و دیگر شرایط زوجه و همچنین فرزند توسط کارشناس دادگستری محاسبه میگردد ،حدود ۱تا ۱۵۰۰ را میشود متصوربود.

باسلام

نفقه گذشته هم به زوجه تعلق میگیرد فقط زمانی که نشوز ایشون اثبات شود نفقه تعلق نمیگیرد

با صدور رای قطعی تمکین , نفقه به زوجه تعلق نمی گیرد نفقه با نظر کارشناس تعیین خواهد شد

سلام چنانچه رای قطعی تمکین وناشزه شدن زدن مورد تایید شود زن مستحق نفقه نمیباشد موفق باشید

باسلام
باهمان اظهارنامه ارسالی میتوانیداثبات نمایید