لطفا مراحل تغییر نام و نام خانوادگی را برایم توضیح دهید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۱ #99551284

سلام و عرض ادب
من دختری ۳۹ ساله هستم سالهاس اقوام و خانواده درجه یکم منو لیلی صدا میکنن، اما شناسنامه ام لیلا ثبت شده ولی میخوام لیلی ثبت بشه و نام خانوادگیم مصطفی پور ناهید هستش که میخوام کوتاهش کنم و فقط پورناهید آخرش ثبت بشه، چیزی که توی اینترنت بابت مراحل تغییرش دیدم وقت گیره و شاید هم جواب مثبت نگیرم.
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

سلام تغییر نام و نام خانوادگی شما از طریق اداره ثبت احوال امکان پذیر است . معمولا این پروسه دو ماه زمان می برد .

در تغییر نام و نام خانوادگی هیچ مشکلی نخواهید داشت. به ادره ثبت احوال مراجعه کنید.

اصلاح نام خانوادگی بدون مشکل خاصی پیش خواهد رفت. ولی نام شما چون در محاوره و نگارش این نام به هر دو صورت لیلی و لیلا تلفظ و نوشته میشود احتمالا مورد پذیرش نخواهد بود.

هم اسم وهم فامیلتان را می توانید یک بار بدون مشکلی عوض کنید

سلام چون اشتباه در تحریر نام از ثبت احوال بوده طبق مواد ۳و۴ قانون ثبت باید به هیات حل اختلاف ثبت احوال مراجعه کنید ولی تغییر نام خانوادگی یک بار در طول عمر مجاز است که از طرف ثبت احوال انجام می شد