اگر شکایت کنم دادسرا این فرد را وادار به تعویض سند در اداره ثبت میکند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۱۹ #99548872

سلام خدمت اساتید عزیز یک سوال داشتم
بنده یک قطعه زمین سال ۷۹ ساختم حاشیه خیابان چهار دهنه مغازه و دو واحد بالای مغازه ها برای همه سند ششدانگ تک برگی جداگانه و مجزا تهیه کردم و بقیه زمین به متراژ ۷۰۰ متر پشت مغازه ها باقی ماند که در جداگانه از داخل کوچه دارد و هیچ ارتباطی با مغازه ها و واحد ها ندارد.۳سال پیش برای تفکیک زمین به دو قطعه اقدام کردم که بعد از یک سال موافقت شهرداری را گرفتم و برای دریافت سند بنده را به اداره ثبت اسناد ارجاع دادند در انجا گفتن به دلیل اینکه تمام مغازه ها و واحد ها در یک پلاک ثبتی بودن زمین پشت مغازه ها هم جزو مشاعات مغازه ها و واحد ها حساب میشه فقط برای تفکیک زمین باید رضایت همه صاحبان مغازه ها و واحد ها گرفته بشه.بنده هم از همه اقرارنامه محضری گرفتم که از زمین پشت مغازه ها هیچ حقی ندارن و تحویل اداره ثبت دادم و قرار شد اداره ثبت سند جدید و تفکیک شده برا زمین صادر کند که چند ماه بعد به اداره ثبت مراجعه کردم و گفتن چون در سند همه صاحبان مغازه ها و واحدها این زمین پشت هم ثبت شده باید بیان درخواست تعویض سند بدن تا این زمین از سندهاشون خارج بشه و سند جدید براشون صادر بشه.الان فقط یک مشکل دارم اونم من با یکی از این صاحبان مغازه درگیرشدم و دلخوری پیش آمده که الان یک سال هست هرچی بش میگم برای تعویض سندش اقدام نمیکنه تا سند تفکیک شده زمین بنده را بدهند.ایا با توجه به اینکه اقرار نامه محضری بابت حقی نداشت از زمین پشت مغازها از این فرد دارم ، اگر شکایت کنم دادسرا این فرد را وادار به تعویض سند در اداره ثبت میکند؟لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ایشان را الزام نمی کنند

دادسرا الزام به تعویض نمی کند.

درود الزامی وجود ندارد...

بادرودوسلام الزامی نمی باشد.

خیر ایشان را مجبور نمی نمایند

با درود خیر الزامی وجود ندارد

باسلام بایستی علیه اداره ثبت دادخواست دهید نمیتوان مالکین دیگر را با اجبار جهت تعویض سند ببرید.