آیا از ایران اعاده حیثیت کنیم پلیس آلمان به شکایاتمون رسیدگی می کنه یا فقط دفتر آلمان مون باید به عنوان ذینفع شکایت کنه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۱۹ #99544509

مؤسسه ی اعزام دانشجو داریم یکی از موکلین که سابقا براش پذیرش از چندین دانشگاه آلمان گرفتیم و مستندات هم داریم ازش ولی به خاطر بسته بودن سفارت نتونستیم براش ویزا بگیریم حالا از طرف آذربایجان شوروی ویزا تحصیلی آلمان گرفته و کاسبی در زمینه ی اعزام دانشجو راه انداخته در آلمان و از ما به عنوان کلاهبردار مهاجرتی یاد می کنه در حالی قرارداد و شواهد ثابت می کنه که همه کارهاش رو تا اخذ ۴ پذیرش تحصیلی رو براش انجام دادیم! در آلمان هست

مشاوره حقوقی بین‌ الملل
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت شما از دو طریق قابلیت طرح و پی‌گیری داره:
۱- از طریق ایران و از طرف شخص شما یا از طریق نماینده حقوقی دفتر ایران
۲- از طریق دفتر آلمان و طرح شکایت در دادگاه صالح آلمانی. چرا که جرم در آن کشور صورت گرفته و متضرر(شما) هم در آن کشور دارای یک پایگاه حقوقی و دفتر نمایندگی است.
البته به یاد داشته داشته باشید که رسیدگی به شکایت در دادگاه آلمان بر اساس قوانین آلمان و در ایران بر اساس قوانین ایران صورت می‌گیرد. (مگر در صورت وجود احاله)
از نظر بنده برای حصول سریعتر و بهتر به نتیجه از هر دو طریق به صورت همزمان استفاده کنید.

نتیجه ای نمیگیره طبق قوانین آلمان باید در خاک اتحادیه اروپا باشید و اینکه دولت ایران و آلمان قرارداد برای مسایل جزایی ندارند قوانین جزایی ایران در هیچ کشوری معتبر نمی باشد مگر موردی باشد که از طریق اینترپل تحت تعقیب باشد

سلام
دادگاه ایران صالح به رسیدگی است و اگر افترا و اهانت در فضای مجازی صورت گرفت می توانید شکایت کنید

از طریق مراجع قضایی ایران طرح شکایت نمایید

با سلام
با در دست داشتن شواهد و قرائن موجود و طرح شکایت در دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید .
در صورت دسترسی در ایران و یا بازگشت قابل پیگیری می باشد .
موفق و پیروز باشید .

با سلام
با عنوان افترا و نشراکاذیب میتوان در محاکم کیفری ایران شکایت نمود

سلام. چون ایشون در آلمانه، فقط در آلمان می تونین شکایت کنید اگر البته بتونین اهانت و افترا را در آنجا و در محضر دادگاه اثبات کنید. از ایران نمی تونین چون دادگاه های آلمان احکام جزایی ایران را اجرا نمی کنند.‌