تکرار مجدد توهین و فحاشی بنده مجازات شدیدتری دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۹۵ #99540297

*باسلام واحترام وخسته نباشیدلطفاکمکم‌کنیدبنده بنا به دلایلی در استوری واتساپ حرفای زشتی بدون اسم بردن اون شخص بهش نسبت دادم و ازم شکایت کرد و ا ستشاد جمع کرد در واقع فکر کنم اقرار خودم باعث شد جریمه بشم نه استشاد اون نامرد ولی تا این موضوع نفهمم آروم قرار ندارم آخه من بازپرسی گفتم بله قبول دارم این مطالب را نوشتم و در واقع همین باعث شده‌ جریمه بشم درسته؟آیا میتونستم‌ جلوی قاضی اظهاراتم را پس بگیرم؟

۲میلیون جریمه شدم لطفا بهم بگید اگه من قبول نمیکردم که من این مطالب را نوشتم بجای اینکه بگم منظوری از گذاشتن در استوری واتساپ نداشتم بازم میتونست این موضوع رابه اثبات برسونه یا نه؟ بعدسوال آخراین که با توجه به محکومیت جریمه چقدر باید بگذره تامجددااگرتکرارشدمجازاتم‌شدیدترنشه لطفاجوابم رابدید(وخواهشاسوالم راانتشاربدیدخیلی برام مهمه باتشکروخسته نباشید*❤❤🙏🙏🌹🌹

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات اشد در نظر خواهد گرفته شد

سلام در صورت تکرار مجدد مجازات بیشتری بعنوان مجازات اشد برای شما در نظر گرفته میشه .

در صورت تکرار مجازات اشد تعیین خواهد گردید.

سلام.در صورت تکرار مجدد مجازات تعیین میشود....

با سلام درصورت تکرار مجازات اشد قانونی در نظر گرفته می شود.

سلام وقت بخیر
در صورت تکرار مجازات تعیین خواهد گردید.

با درود در صورت تکرار مجدد مجازات تعیین میشود