چون خودم حضانتو بهش دادم دستم جایی بند نیست؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۶۶ #99538986

سلام وقتتون بخیر من یکساله جدا شدم و یک دختر سه ساله دارم که توی طلاق توافقی حضانتشو به پدرش دادم
و الان برای دیدنش خیلی اذیتم میکنه به طوری که توی این یکسال شاید ۳-۴بار من دیدمش
ایا میتونم کاری بکنم؟؟؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای درخواست ملاقات با فرزند دادخواست تنظیم نمایید و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید

سلام می‌توانید تقاضای ملاقات فرزند نمایید.

باسلام. دادخواست ملاقات فرزندبدهید.

سلام
نسبت به اخذ دستور موقت و ملاقات طفل اقدام کنید.

وقت بخیر میتوانید نسبت به اخذ دستور موقت و ملاقات طفل اقدام نمایید

با احترام
در قانون حق ملاقات فرزند با والدین و بالعکس حتی برای آن دسته از کودکانی که یکی از والدین آن ها در زندان به سر می برد نیز سلب نشده است. تنها در موارد محدودی می توان به لحاظ قانونی مانع ملاقات با والدین بود و آن هم زمانی است که دادگاه طبق برخی از شرایط تشخیص دهد این ملاقات می تواند آثار سوئی برای یکی از طرفین به دنبال داشته باشد.لذا با تقاضای صدور دستور موقت ملاقات فرزند، دادگاه با مدنظر قرار دادن مصلحت طفل و محل احتمالی زندگی طرفین بعد از طلاق، این مسئله را روشن می سازد.

نسبت به اخذ دستور موقت و ملاقات طفل اقدام نمایید