شکایت بر علیه بیمه تامین اجتماعی به دیوان عدالت اداری، چگونه میسر میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۲۸۹ #99534885

میخوام بر اساس کمیسیون پزشکی که از کار افتاده کلی شدم مستمری دریافت کنم ولی بدلیل درج تاریخ شروع بیماری بیمه پرداخت مستمری از کار افتادگی مرا نمیدهد.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی: کمیسیون پزشکی تاریخ "ابتلاء به بیماری" را تعیین می کند نه تاریخ شروع بیماری را. (البته تعیین تاریخ -هر تاریخی که باشد- توسط کمیسیون و تامین اجتماعی طبق دادنامه شماره ۳۰ سال ۹۲ دیوان عدالت اداری ممنوع اعلام شده است اما تامین اجتماعی فعلا خلاف این دادنامه تاریخ تشکیل کمیسیون را ملاک برقراری و پرداخت قرار می دهد که خلاف قانون نیز هست. طبق قانون تامین اجتماعی(ماده ۷۵) حداقل "از تاریخ ابتلاء به بیماری" باید مستمری برقرار و پرداخت گردد. مخصوصا برای کسانی -مثل پدر شما- که از کمک ها و حمایت های کوتاه مدت و یا بلند مدت سازمان مذکوراصلا برخوردار نبوده اند.
بندهای مرتبط در بخشنامه جدید تنقیح و تلخیص بخشنامه های از کارافتادگی، توسط سازمان تامین اجتماعی خلاف قانون(و با استدلال های بی پایه و اساس و فاقد توجیه قانونی و با تجاوز از حدود اختیارات قانونی مسئولین این سازمان) تهیه و به استانها و شعب در سال ۹۶ ابلاغ شده است. بر اساس این بخشنامه تاریخ تشکیل کمیسیون را ملاک برقراری مستمری قرار داده