تهدید چگونه قابل پیگیری می باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۹ #99505334

خانوم متاهلی ام و با شخصی دوست بودم ایشون منو تحدید میکرد به خانودت میگم و به همسرت منم این موضوعو به شوهرم گفتم و از این اقا مدرک داریم پیام هایی که داخل نرم افزار نزدیکا به من میداد دادگاه داریم میخوام بدونم نتیجش چی میشه

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. همسرتان را شاهد و استعلام پیام ها را دلیل اثبات قرار دهید. موفق میشوید.

اگر تهدید ثابت شود دادگاه فرد را به مجازات حبس محکوم می کند

سلام اگر جرم تهدی ایشان ثابت شود به مجازات حبس محکوم می شوند البته دادگاه می تواند اگر شرایط تخفیف داشته باشد مجازات را تخفیف دهد یا تبدیل یا تعلیق کند