می گویند باید اصل سند در اختیارشان باشد قانونی باید چه کار کنیم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۸۱ #99504432

با سلام و خسته نباشید
من و برادرم از طرف مادری یک سند ملکی داریم که بعلت مشکل در سند و اراضی ملی اعلام شدن ملک حدود ۴۰ سال است که بلا تکلیف است و هنوز به نام مادرمان است و با وجودی که در مرحله انحصار وراثت دادگاه حکم به تقسیم آن داده اما اداره ثبت املاک آنرا به نام نمی زند. الان که متاسفانه برادر بنده فوت کرده اند وضعیت این سند چه می شود و چطور به وراث برادرم تعلق می گیرد؟ الان برگه گواهی انحصار وراثت و مجوز نقل و انتقال را که دادگاه داده به خانواده ایشان داده ام اما آنها می گویند باید اصل سند در اختیارشان باشد. از قانونی باید چه کار کنیم؟
قبلا از راهنمایی شما ممنون و سپاسگزارم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنین ملکی قابلیت تقسیم ندارد.

املاک منابع طبیعی را نمی توان تقسیم کرد

باسلام
قابل تقسیم نیست

با درود..
در اینخصوص چنانچه زمین مورد بحث؛ طبق هر یک از کمیسیون های ماده ۱۲زمین شهری و یا در کمیسیون ماده ۵۶ جهادکشاورزی، ملی اعلام شده و یرای آن سـند مالکیت اراضی ملی بنام دولت صادر شده باشد، شـما بایستی ابتـدا طبق قانون حل اختلاف ماده ۵۶ اراضی ملکی، دادخواست اعمال ماده واحده جهت اثبات مالکیت خود بطرفیت جهاد کشاورزی و یا اداره منابع طبیعی و جنگلها و آبخیزداری محل وقوع ملک مطـرح و در صورت اثبات مالکیت و صدور حکم از طرف محکمه، برای مراحل بعـدی اقدام نمایید..

درود
اراضی ملی قابل تقسیم نیستند و جز مایملک شما محسوب نمی شوند.

وراث به نیابت از سهم پدرشان ارث میبرن

درود:در مواردی که ملک منابع ملی اعلام شود ،قابل نقل انتقال نمی باشد ،استعلام گرفته شود.