دیه شکستگی بند اول انگشت چهارم و پنجم دست راست چقدره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۹ #99464799

دیه برای شکستگی بند اول انگشت چهارم و پنجم دست راست که بدون عیب التیام یافته چقدر میشود .تشخیص ۱۶/۱۵۰۰ بوده است.ینی چقدر میشنود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز جراحت وارده می بایست توسط پزشکی قانونی ارزیابی شود و سپس مبلغ دیه به موجب حکم دادگاه در اجرای احکام محاسبه خواهد شد

سلام
تعیین دقیق میزان دیه امری تخصصی و به عهده پزشکی قانونی است .

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

باسلام
مرجع تعیین دیه پزشکی قانونی است