اگر در دادگاه مربوط به شکایت خانمم علیه من با عنوان ضرب و جرح عمدی و ترک انفاق از اتهامات وارده تبرئه بشم باز باید نفقه پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۵۶ #99449390

عرض سلام

چند ماه پیش خانمم از منزل ما به قصد منزل پدری ترک منزل کرد و رفت به همراه مادرش و عموش من دادخواست تمکین دادم و اظهارنامه اما متاسفانه نتونستم رای تمکین بگیرم بخاطر اینکه خانمم از پزشکی قانونی گواهی داشت مبنی بر اینکه من زدمش که دروغ محضه و پرونده شکایت خانمم از من به همین موضوع دو ماه دیگه است من شاهد دارم و که نزدم پرونده رو هم لوث زده دادسرا
دادگاه خانواده به ماده ۱۱۱۵ قانون مدنی استناد کرده و حکم تمکین نداده و فقط با یک برگ پزشکی‌ قانونی که دلیل مجرمیت نیست و دادخواست منو مبنی بر تمکین رد کرده و این یعنی من به پرداخت نفقه هم محکومم
خواستم بپرسم اگر در دادگاه بدوی مربوط به شکایت خانمم علیه من با عنوان ضرب و جرح عمدی و ترک انفاق از اتهامات وارده که دروغ محضه تبرئه بشم باز باید نفقه پرداخت کنم؟
از اتهام ضرب و‌جرح عمدی تبرئه شم تکلیف شکایت خانمم بخاطر ترک انفاق چی میشه؟
آیا این درسته که میگن بلافاصله بعد از رد دادخواست تمکین بازم باید دادخواست دیگه ای بدم یا لازم نیست دیگه؟
این دو پرونده آیا ارتباطی بهم دارن منظورم اینه که بعد از تبرئه شدن احتمالی من چی میشه پرونده ام؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم صدور رای به تمکین، زوح باید اقدام به پرداخت نفقه نماید

سلام. دلیل عدم الزام به تمکین و پرداخت نفقه توسط شما همین حکم ضرب و جرح هستش.. بنابراین اگر تبرئه بشید دلیلی برای عدم تمکین نیست . ومیتونید نفقه دورانی که تمکین نکرده رو هم بگیرید اگر پرداخت کرده باشید..اگر دادخواستتون رد شده. بعد از تبرئه شدن دوباره دادخواست بدین و حکم رو هم ارایه بدین

سلام
تا زمانی که حکم الزام به تمکین در دادگاه صادر نشده و نشوز زوجه به موجب حکم قطعی و نهایی تایید نشده باشد زوج ملزم به پرداخت نفقه است.