اگر همسرم را طلاق دهم،آیا املاک و ماشینم توقیف میشود و آیا میتوانم آنها را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۶ #99420658

با سلام

بنده بعد از ۱۸ سال زندگی مشترک خونه و ماشین رو بنام همسرم زدم بنده کارمندم ولی همسرم خانه دار هستش الان میگه اخلاقم باهات سازگار نیست طلاق میخوام.

میخواستم بپرسم اگه طلاق بدم وضعیت خونه و ماشینم چی میشه؟

میتونم اونارو ازش پس بگیرم یا نه؟

مشاوره حقوقی طلاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
اگر به طور رسمی به ایشان منتقل کردید امکان باز پسگیری آن وجود ندارد

وقتی خونه وماشین به نام همسرهست و سند مالکیت دارد . پس گرفتن آنها معنا ندارد

شما هم میتوانید شرط بزارید که خانه و ماشین را بنام شما بزند تا شما ایشان را طلاق بدهید .

با سلام
اگردرقالب هبه بوده باشد امکان دارد درغیراینصورت بدون موافقت زوجه بعیدبنظرمیرسد

سلام شما اموال خود را وقتی به نام همسرتان کرده اید ایشان مالک هستند و امکان پس گرفتن وجود ندارد مگر آنکه شرطی در مفاد قرارداد تان ذکر کرده باشید اما اگر اموال مذکور به نام شما باشد چنانچه به حکم دادگاه اموال جز مستثنیات دین محسوب گردد توقیف نمی شود

سلام . بستگی دارد به این که ر قالب چه قراردادی اموال را به نام زوجه منتقل کرده اید . اما معمولا امکان بازگرداندن اموال بدون موافقت زوجه وجود ندارد .