تا چه زمانی باید نفقه خانمم را بدهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۵ #99412048

سلام
باخانمم مشکل پیدا کردیم بخاطر رابطه نامشروع از خونه بیرون شد تو دادگاه من گفتم نمیخوامش الزام به تمکین زدم رد شد.
حال سوال من این است باید نفقه تادیه نشده اونو بدم؟
( یعنی نفقه چند ماه قبل از اینکه شکایت کنیم )
یا تا مادامی زنم هست و طلاق نگرفته باید نفقه بدم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به توضیحات پرداخت نفقه برعهده شماست

چون خودتان اقرار نمودید که نمیخواهید با وی زندگی کنید بایستی نفقه را بدهید .

سلام دوست عزیز
چون الزام شما رد شده حتما بایستی نفقه بدهید و تا اجرای طلاق و گذشتن عده باید نفقه بدهید

باید نفقه ایام حال و گذشته را تا پایان زمان عده طلاق بدهید.
تنها زمانی که مرد می تواند از دادن نفقه خودداری کند زمانی است که حکم الزام به تمکین صادر شود و زن از اجرای رد و تمکین ممانعت کند.

با سلام ووقت بخیر
از زمانی که صیغه عقد جاری میشود زوجه مستحق نفقه می باشد ولو اینکه ایشون ناشزه محسوب شود و رای عدم تمکین ایشون صاد رشود و درغیر اینصورت متعهد به پرداخت هستید .