در صورتی که ادعا کنه از سر عصبانیت بوده آیا باز هم حکم دادگاه به نفع من خواهد بود؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۶۳۵ #99401408

سلام. میخواستم از کسی که به صورت تلفنی من رو مورد تهدید و فحاشی قرار داده شکایت کنم.

مشاوره حقوقی کیفری
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام شکایت نمودن حق قانونی شما می باشد.

سلام‌شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق باشید

با درود..
در صورت شکایت و اثبات مراتب توهین و فحاشی در مرجع قضایی، مشارالیه نمی تواند به بهانه عذر ناشی از عصبانیت ناگهانی، از خود رفع اتهام نماید..

نخیر، عصابنیت دلیل بر فحاشی و تهدید هرگز نخواهد بود و قطعا اگر شما اثبات کنید که فحاشی و توهین کرده محکوم خواهند شد. اما یه نکته ریزی وجود دارد که، روند قضایی بدین شکل هست اگر شخص در حالت عصبانیت به شما توهین ساده کرده باشد و در دادگاه خود این را بگوید که از روی عصبانیت چنین توهینی کرده ام تنها از میزان مجازات آن جزئی تخفیف داده خواهد شد البته نظر رئیس دادگاه نیز در این مسئله حائز اهمیت است. اما در کل می توان این گونه بیان کرد محکومیت وی در صورت اثبات قطعی می باشد.

با سلام
با استناد به ادله محکمه پسند از جمله شهادت شهود می توانید طرح شکایت نمایید و عصبانیت ایشان جواز ارتکاب جرم نمی باشد.

با سلام و احترام
عصبانیت مجوزی برا ارتکاب جرم نمی باشد

با سلام. اولا بار اثبات این ادعا بر عهده شماست و ثانیا در صورت اثبات این ادعا، ایشان نمی تواند با استناد به عصبانیت تبرئه شود.