رابطه نامشروع و اثبات کردن ان از طرف زوج علیه زوجه به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۷۶ #99398

سلام خسته نباشید میخواستم بپرسم من ۸ ماه ک همسرم من رو از خانه بیرون کرده من حدو ۲ ماه است ک با یه آقای در ارتباط هستم و فقط تلفنی و پیامک در حد حرفای عاشقانه و ن جنسی و ن تحریک آمیز چون قصد ما واقا ازدواج هستش اما همسرم متوجه شده و شکایت رو مطرح کرده ک مارو در خیابان دیده و درگیر شده و کیف اون آقا رو به عنوان مدرک جرم با کلانتری نشون داده حالا میخواستم ببینم میتونه از این طریق ثابت کنه رابطه نامشروع یا خیر در ضمن بنده با یه خط دیگه به این آقا پیامک و تلفن میزدم ک به نام خودمم نیست

مشاوره حقوقی قتل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر بدون داشتن مدارک محکمه پسند امکان به نتیجه رسیدن شکایت ایشان مبنی بر رابطه نامشروع وجود نخواهد داشت.