به علت آزار خانواده، برای داشتن تمکن مالی جهت مستقل شدن، باید چه شرایطی را داشته باشم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۸ #99397661

باسلام دختری ۲۱ساله هستم و میخاهم مستقل زندگی کنم به علت ازار و اذیت روحی و جسمی توسط خونواده ام بعد از فوت پدرم،برای تمکن مالی، باید چه مقدار پول در حسابم داشته باشم و چه شرایطی برای تمکن مالی الزامی است؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نام خدا خواهر گرامی با توجه به اینکه به سن قانونی رسیده اید در صورتی که بتوانید در دادگاه یا شورای حل اختلاف محل زندگی خود ثابت نمائید دارای درآمد مناسب هم هستید میتوانید به صورت قانونی نسبت اخذ رای در این خصوص اقدام نمائید . لکن این مهم از اقدام شخصی شما جلوگیری به عمل نمی آرود و میتوانید بر اساس تصمیم خود نیز این کار را انجام دهید البته با رعایت شرایطی که از نظر عرفی و اخلاقی در جامعه فعلی ما وجود دارد . لذا در صورتی که برادران و اقربای شما نسبت به این امر شاکی شوند همین شرایط را در دادگاه باید به اثبات برسانید تا به حق و حقوق قانونی خود برسید . مسلما ایشان در برخورد با شما حفظ آبرو حیثیت خانواده را در اقدامات شما مورد توجه قرار خواهند داد و شما میبایست از این حیث نیز خود را آماده پاسخگوئی به ایشان بنمائید . موفق و پیروز و سربلند باشید