طلب مهریه از خانواده شوهر امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۱۶ #99390

سلام بنده پسری داشتم که در تاریخ 93 ازدواج کردومهر 96 فوت کرد.مهریه درسندازدواج(( 114سکه ومبلغ یک میلیارد ریال وجه رایج دولت ایران )) ودرکنارسندبرگه قباله ازدواج با محتوای((فروشنده : نام پسروخریدار نام دخترو موردمعامله وحدود آن سه دانگ ازشش دانگ یک باب منزل مسکونی باجهات اربعه ذکروتوضیح هرزمان فروشنده (زوج) ملک مذکور را به تصرف خریدارمرقومه (زوجه) درآوردازمبلغ یک میلیارد ریال مندرج دردفترنکاحیه وسند ازدواج معاف و مبرا خواهد شد)) این قباله به امضای پدرشوهروپدرزن ودوشاهدرسیده.منزل به نام پدر شوهره وتنها مالی که به نام پسر بوده یک ماشین رانا سال ساخت 92 وحقوق مستمری اش میباشد. که حقوق پسر از همان ابتدا بعد از فوت تماما به حساب زنش واریزمیشود.آیا زن این سه دانگ که در قباله ازدواجش نوشته شده و بنام پدر شوهرش است را میتواند بگیرد؟واینکه چگونه میتواند بگیرد؟ در صورتی که این سه دانگ صد میلیون تومان نمی ارزد؟ آیا خود سه دانگ را میتواند بگیرد یا قیمت سه دانگ؟ اگر قیمت سه دانگ بایدپرداخت شودوقتی این سه دانگ صدمیلیون نمی ارزدآیابازهم پدرشوهربایدمبلغ صد میلیون را بپردازدیا نه باید کارشناسی از دادگاه قیمت کند؟ و اینکه آیا اگر زن مجدد ازدواج کند باز هم مادام العمر حقوق مستمری شغل همسر اول که فوت شده را دریافت میکند؟ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه زوجه ازدواج مجدد نماید دیگر نمیتواند از حقوق مستمری همسر قبل استفاده کنید. لذا میتوان تقاضای کارشناسی داد تا قیمت ملک مشخص گردد. اگر پدر شوهر ضمانت پرداخت مهریه را به عهده گرفته باشد میتوان گرفت.