عدم تحویل به موقع آپارتمان وعدم انجام به موقع تعهدات توسط مالک چه ضمانت اجرایی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۷۶۸ #99387

با سلام
یک آپارتمان در مهر ماه ۹۶ خریداری کردم. مقرر شد بهمن ۹۶ تحویل واحد و اول شهریور ۹۷ سند صادر شود. از مبلغ ۲۰۰ تومان ۱۰۰ تومان قبل تحویل پرداخت کردم. مقرر شد ۵۰ تومان هنگام تحویل و ۵۰ تومان هنگام صدور سند و معرفی به بانک جهت دریافت وام پرداخت کنم. جریمه دیرکرد تحویل روزی ۵۰ هزار تومان در مبایعه نامه ذکر شد.اما در زمان مشخص شده واحد تحویل نشد چون گازکشی و آسانسور تکمیل نبود . در نهایت به اتحادیه املاک مراجعه و راهنمایی شدم همان روز که باید سند میخورد به محضر مراجعه کردم اما طبق آدرسی که داده بودند محضری در کار نبود. اظهارنامه پر کردم که ظرف ۳ روز هم جریمه دیرکرد هم تحویل واحد انجام شود اما در مشاوره با یک وکیل گفتند خونه ها رون شده فقط برو تحویل بگیر از خیر جریمه بگذر. جریمه تا روزی که تحویل گرفتم ۱۰ میلیون میشد. واحد را تحویل گرفتم اما گاز تفکیک ندارد و به صورت مشترک استفاده میشود. بعد از آن مالک و سازنده و مدیر ساختمان همه عجله انداختن که ملک بخاطر بدهی به بانک مسکن در اجرائیات است. از رئیس بانک جویا شدم گفت هر کی زودتر اقدام کنه از اجرائیات مستثنی میشود. من هم به اجبار و ترس اقدام کردم و مالک وام را که باید موقع سند میگرفت اول آذر ۹۷ دریافت کرد. من هم چک ۵۰ تومانی بابت سند را دریافت کردم. فقط یک چک ۱۰ میلیونی بابت تحویل را فعلا بخاطر نبود گاز تفکیک دست بنگاه نگه داشتیم. حال با وجود استعلام از شهرداری که گفتن امکان داره پارکینگ تایید نشده و پایانکار نگیرند و اینکه کل مبلغ را با شگرد خودشان زودتر از موعد از من دریافت کردند چه اقدامی میتوانم انجام دهم که به دیرکردم برسم. ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه این مبلغ را پرداخت کرده اید زودتر از موعد لذا امکان مطالبه خسارت وجود ندارد. فقط میتوانید برای پرداخت خسارت شهرداری و گرفتن پایانکار اقدام کنید.