گفت تلفن به نامم نیست و من هم فقط از او یک شماره تلفن دارم؛ میتوانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۶۳ #99380817

تلفن همراهی خریداری کردم که مالک قبلی گفت بعدا در سامانه همتا به نامت میزنم اما بعد گذشت چند ماه گفت تلفن به نام من نیس و من هم فقط یک شماره تلفن دارم ازش ایا میتوانم شکایت کنم ازش و در کجا شکایت کنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
می توانید دادخواست مطالبه وجه در دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.

باسلام میتوانید علیه ایشان دادخواست مطالبه ثمن معامله باطل نمایید و به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

شکایت خیر بجهت باطل بودن معامله دادخواست دهید از طریق دفاتر خدمات قضایی مبنی بر استرداد ثمن معامله بطرفیت ایشان(صاحب خط)

درود بر شما، از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به طرح دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان نمایید، چنانچه ایشان مالک دستگاه نباشند معامله ی انجام شده باطل، ثمن به این شکل قابل مطالبه خواهد بود.

دادخواست مطالبه وجه از حیث باطل بودن معامله تقدیم نمایید

با سلام
امکان تقدیم دادخواست در این خصوص برای شما وجود دارد .

بادرود. خیر دوست عزیز زندگی کردن اصولی دارد شما رفتارتون مانند افرادی که درقرن ۲۱ زندگی میکنن نیست .تغییرات از خود شروع کنید تا اشتباهی غیرقابل جبران انجام نداده اید