تمام هزینه های گرفتن حکم تخلیه بر عهده مستاجر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۳,۳۳۷ #99374245

سلام
برای گرفتن حکم تخلیه مستاجر علاوه بر ۳۰۰۰۰۰۰ میلیون تومان پول پیش ۳۰۰۰۰۰ تومان هم اضافه به حساب شورای حل اختلاف ریختیم و مبلغ ۱۰۸۰۰۰ تومان برای حکم تخلیه واریز کردیم ولی قاضی اون ۱۰۸۰۰۰ قبول نکردن گفتن شامل این پرونده نمی شه و همینطور اون ۳۰۰۰۰۰ از مبلغی که به مستاجر از ودیعه باید بدن کم نکردن
سوال من اینه مگه تمام هزینه های گرفتن حکم تخلیه بر عهده مستاجر نیست؟
اون ۳۰۰۰۰۰ تومان برای چی گرفتن؟
جلسه تشکیل شد و مبالغ برخلاف خواسته ما نوشته شد (چون گفتن اگه قبول نکنید باز باید یه مبلغی بدیم و یه جلسه دیگه تشکیل بشه) و موجر امضا کرده و گفتن ۸ روز دیگه برای مرحله بعدی بیایم.
مجددا بعد ۸ روز امضا موجر لازمه که اون پول که طی جلسه اول تعیین شد رو مستاجر بتونه بگیره؟
یا صرفا با مراجعه مستاجر بهش پول می دن؟
متاسفانه اون رئیس یا قاضی شورای حل اختلاف همه اش به نفع مستاجر حرف زدن در صورتی که مستاجر بعد از اتمام قرارداد حاضر به تخلیه نبود و ما چاره ای جز گرفتن حکم تخلیه نداشتیم بعد از ۲ ماه دوندگی خرج کردن پول( هیچ پولی برنگشت) وقتی تموم شد با اینکه ما شاکی بودیم به این نتیجه رسیدیم گرفتن حق مساوی بی عدالتی.
صاحبخانه های گرامی تا اونجا که می تونید برای گرفتن حقتون به شورا حل اختلاف و دادگاه مراجعه نکنید از همون اول توجه کنید این مستاجر قبلا کجا زندگی می کرده چطور اجاره داده و خونه رو تخلیه کرده و حتما یه چک برای ضمانت تخلیه بگیرید.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی مدارکتان بررسی شود نتیجه بستگی به شرح قراردادتان دارد .

سلام با توجه به اینکه ظاهرا قرارداد شما ثبت شده در بنگاه نبوده است و کد رهگیری نداشته است، احتمالا‌به این مشکل برخورد کرده اید. در خصوص هزینه‌های تخلیه هم باید بگییم این مسئله و هزینه دادرسی در صورت محکومیت از خوانده قابل مطالبه است؛ منتهای مراتب قاضی شورای حل اختلاف ادعاهای شما رو محکم ندانسته‌اند و مشکل پیش آمده برای شما به این جهت است. توصیه میکنیم حتما قبل از انعقاد قرارداد یا امضای متنی حقوقی، حتما از مشاور حقوقی استفاده کنید تا متعاقبا چنین مشکلاتی پیش نیاد و چنین هزینه های گزافی رو متحمل نشید. موفق و موید باشید.

سلام- شما موجر گرامی بستگی به قرارداد فیمابین با مستاجر دارد. اگر قرار داد شما ، توسط املاک به عنوان رابط منعقد گردیده قطعا از نظر قانونی با مشکلی مواجه نخواهید شد و مستاجر باید طبق تاریخ درج شده در قرارداد ملک را تخلیه نماید. مگر اینکه به توافق رسیده باشید مدت زمانی را جهت تخیله فرصت داده باشید. میزان هزینه ای که شورا از شما گرفته بابت هزینه های خدمات بوده زیرا دادگستری و شوراها درقبال انجام وظایف و رسیدگی به شکایات هزینه ای به حساب خزانه واریز گردد. رای صادره توسط شورا حتما هزینه دادرسی را می بایست از طرف شما تقاضا گردد وارد ندانسته است/.