آیا من با توضیحات و مدارکی دارم میتونم خواسته ایشون رو رد کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۸ #99351671

سلام
مادر من قبل از فوت به بنده وکالت تام الاختیار برای همه اموالشون دادند و من از نام خودم با وکالت مادرم با خودم قولنامه تنظیم کردم در مورد اموالی که میخواستم نقل و انتقال بدم
من در نیمه کار نقل و انتقالات بودم ( استعلام شهرداری رو داده بودم و منتظر جواب بودم )که مادرم فوت کردند و بنده بدونه اینکه اطلاع داشته باشم که وکالت بعد از فوت منتفی میشه به دفتر خونه مراجعه کردم و نقل و انتقالات انجام شد
بعد از ۵ سال یکی از برادرهام از من شکایت کرده برای ابطال سندی که از مادرم به نام خودم انتقال دادم

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : تا زمان حیات مادرتان امضا شما قابل قبول است اما هر امضایی که بعد از تاریخ فوت صورت گرفته بلا اثر است ولو با عدم اطلاع از قانون/
از لطایف کلام : چنانچه قبل از فوت مادرتان بیع نامه ایی نوشته باشید ( قولنامه نباشد حتما در موضوع عنوان بیع نامه ذکر شده باشد )و از طریق بیع نامه اقدام کرده باشید ونه از طریق وکالتنامه مشکلی برایتان پیش نخواهد آمد و بقیه وراث ملزم به امضا برای انتقال هستند( دقیقا در چند مورد مشابه تجربه عینی داشتم )

در وکالتنامه باید تصریح به مورد وکالت شود ( انجام بیع).
با فوت وکالتنامه باطل ای.
معاملات قبل و بعد بایست بررسی شود.