باید تقسیم را مثل روز اول بهم بزنیم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۵۴ #99350744

سلام،من و وراثم چند ماه بعد از فوت پدر و مادر، زمین و خانه و محوطه پدری را تقسیم کردیم، دو نفر از وراث بلافاصله سهم ارث خود را فروختند،حالا ما فهمیدیم که سهم من از ارثی که گرفته ام منابع طبیعی بوده است.حالا باید تقسیم را مثل روز اول بهم بزنیم؟ دونفری که سهم خود را فروختن باید چکار کنند؟چون خریدار آن زمین آنجا ساخت وساز کرده است وادعای مالکیت دارد.راهنماایی کنین لطفا

مشاوره حقوقی ملکی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقتی انحصار وراثت صورت گرفته و تقسیم اموال شده دیگه کاری نمیشه کرد

با احترام جهت بطلان تقسیم نامه اقدام فرمایید

تقسیم نامه بایستی ابطال گردد و دو نفری که سهم خود را فروختند ملک را به حالت اول برگردانند سپس ملک موروثی مجددا تقسیم شود

باسلام
ابتداعا بایستی نسبت به بطلان تقسیم نامه قبلی اقدام نمایید و سپس مجددا جهت تقسیم ماترک اقدام کنید

سلام از اول تقسیم انجام شود

سلام شما میتوانید بدلیل منابع ملی بودن سهم متعلقه تقسیم نامه را باطل نموده و مجددا ارثیه را مابین خود بطور توافقی یا با طرح دعوی تقسیم نمایید.

تقسیم صحیح نبوده و باید باطل گردد در خصوص سهم های فروخته شده یا باید توافق گردد و در تقسیم جدید لحاظ گردد و یا نسبت به ابطال اقدام گردد