شکایت را چطور انجام دهم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۳۲ #99331107

باسلام بنده طبق دستور قضایی که گرفتم برای آزادی وسایل توقیفی شده توسط پلیس اطلاعات ناجا مراجعه کردم و از وسایل مقداری که ارزش آن بالای ۲۰۰ میلیون تومان پولش هست تحویل ندادند و گفتند که خبرت می‌کنیم و پیگیر نشو بنده باید شکایتم را درمورد انها در مورد اختلاس صورت گرفته اگه درست بگویم به کجا مراجعه نمایم
باسپاس

مشاوره حقوقی اختلاس
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اختلاس به این موارد مرتبط نمی باشد.

این موضوع ربطی به اختلاس نداره و باهاشون صحبت کنید تا مشکل حل شه

سلام اختلاس در این مورد مصداق ندارد

با سلام و درود . سعی کنید به صورت مسالمت آمیز شخص را راضی کنید .

باسلام
اختلاس نیست به همان مرجع دستوردهنده گزارش نمایید

درود
جرم واقع شده اختلاس نیست.

از طریق همان دادگاه صادر کننده دستور و بازرسی ناجا میتوانید موضوع را پیگیری کنید.
و البته این عمل اختلاس نیست